Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Gündem 'Ramazan'

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Gündem 'Ramazan'

Koronavirüs Bilim Kurulu Ramazan ayında alınacak tedbirlerle ilgili toplanıyor. Kuruldan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 'Ramazan ayında rakamlarımızı düşürmeyi amaçlıyoruz' sinyallerini verdiği sıkı tedbirlerin çıkması bekleniyor

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün toplanıyor. Kuruldan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da sinyallerini verdiği Ramazan ayı ile ilgili kararlar çıkması bekleniyor.

Bakanlık tarafından açıklanan risk haritasında haritasında az riskli illerden bir çocuğunun çok riskli hale gelmesiyle birlikte alınacak yeni tedbirler de gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün canlı yayında Ramazan ayı için kapanma sinyali vermişti. Erdoğan, Koronavirüs tedbirlerinden bahsederek, "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrasına hazırlamak. Ramazan ayında rakamlarımızı düşürmeyi amaçlıyoruz, önceliğimiz sağlık" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün biraraya gelecek Bilim Kurulu'da, vatandaşın gündemini meşgul eden Ramazan ayı boyunca tam kapanma olacak mı? sorusunun netleştirilmesi bekleniyor.

Bilim Kurulu'nun olası bir tam kapanma kararı için gözler, toplantıda yapılacak değerlendirmelere çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum