Köpek terörü bitmiyor! Okuldan dönen çocuğa başıboş köpekler böyle saldırdı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde okuldan dönen bir çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Çocuk köpeklerden kaçarak son anda kurtuldu, o anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Sakarya’nın Akyazı ilçesinde okuldan dönen bir çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Çocuk köpeklerden kaçarak son anda kurtuldu, o anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülke genelinde ok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı başıboş köpek sorununa yönelik adım attıklarını ve bakanlarına talimat verdiğini duyurmasının ardından Konya'daki köpeğe eziyet görüntüleri ortaya çıkmış ve ölen çocuklar için tek bir açıklama yapmayan çevreler sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde #Konyadakatliamvar hastagları açarak art arda açıklamalarla kin kusmaya devam ediyor.

aw768574-04.jpg

Son olay Sakarya’nın Akyazı ilçesinde meydana geldi. Okuldan dönen bir çocuğa işlek bir cadde ortasında sokak köpekleri saldırdı. Çocuk köpeklerden kaçarak son anda kurtulmayı başarırken, o anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

aw768574-02.jpg

Olay, 25 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde Sakarya Akyazı Ömercikler Mahallesi 8013. Sokak üzerinde meydana geldi. Okul dönüşünde kaldırımda yürüyen çocuğa, sokak köpekleri saldırdı.

Görüntülerde, kaldırımda yürüyen çocuğa köpeklerin saldırdığı anlar, çocuğun kaçması ve o esnada bölgedeki vatandaşların köpekleri uzaklaştırması yer aldı.

aw768574-01.jpgaw768574-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.