Köpek terörü Ağrı'da! 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetti! 5 yaşındaki Nehir ağır yaralı

Köpek terörü Ağrı'da! 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetti! 5 yaşındaki Nehir ağır yaralı

Başı boş köpek saldırıları bitmiyor. Ağrı'nın Patnos ilçesinde sürü halindeki köpeklerin saldırısına uğrayan 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetti. 5 yaşındaki ablası Nehir ise ağır yaralı olarak Trabzon'a sevk edildi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan 2 çocuktan, 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin 15 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 14 Haziran tarihinde Ağrı Patnos'ta yaşandı. Sokakta köpeklerin saldırısında ağır yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.

15 gündür Patnos Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin, hayatını kaybetti. Köpek saldırına uğrayan 5 yaşındaki Nehir Aktekin ise Patnos Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Trabzon'a sevk edildi.

Henüz bebek yaşta olan Ali Asaf Aktekin'n cenazesi Akdilek köyünde toprağa verildi.

Başıboş köpek saldırılarından dolayı son dönemde çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken yüzlerce vatandaş ise yaralandı. Yerel yönetimler ve hükümet başıboş köpek sorunun çözümü için adım atmaması halkı çileden çıkardı. Vatandaşlar bir an önce köpek sorununun çözümü için gerekli adımların atılmasını bekliyor.

asaf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.