KOP Başkanı görevden alındı

KOP Başkanı görevden alındı

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevden alındı. Yerine henüz bir atama yapılmadı. Cumhurbaşkanlığı makamı imzasıyla resmi gazetede yayımlanan pek çok atama ve görevden alma yapıldı

Atamalar

Senegal Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Prof. Dr. Ahmet KAVAS atanmıştır.

İstanbul Kent Üniversitesi

Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet Necmettin ATSÜ atanmıştır.

Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp ihtisas Kurulu Üroloji Üyeliği

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Uzm. Dr. Mehmet Akif ŞAHİN atanmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet ŞİŞECİOĞLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat GÜNDOĞDU atanmıştır.

Türk Akreditasyon Kurumu

Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet GÖZÜKÜÇÜK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Türk Akreditasyon Kurumunda açık bulunan Genel Sekreter Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe YALOVA GÖKÇE atanmıştır.

Türk Akreditasyon Kurumunda açık bulunan Genel Sekreter Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kürşat ÖZDEMİR atanmıştır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu

Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Zafer BENLİ atanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vergi Müfettişi Mücahit ERKUŞ atanmıştır.

GÖREVDEN ALINMA

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan BOSTANCI, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Açık bulunan Mardin İ1 Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yılmaz ALTINDAĞ atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı

Bitkisel Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret AKTAŞ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Etiketler :