Kony'da dün gece cesedi bulunan Mehmet Ali Güçlü'nün katili arkadaşı çıktı

Konya'da dün gece bulunan cesedin Mehmet Ali Güçlü'ye ait olduğunu tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği’nin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde maktülün arkadaşı olan katil Sefa Güngör Güçlü'nün kimliği ve kredi kartlarıyla birlikte yakalandı

Konya'nın Sızma Mahallesi yolu Dokuz mevkiinde dün gece saatlerinde yol kenarında cesedi bulunan şahsın Mehmet Ali Güçlü olduğu ortaya çıktı. Olayın peşine düşen Cinayet Büro polisleri kısa sürede arkadaşı olduğunu tespit ettiği katil Sefa Güngör'ü yakaladı.

Olay 16 Aralık Perşembe günü saat 04:30 sıralarında Konya’nın Selçuklu İlçesi Sızma Mahallesi Yolu Dokuz Mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri 35 yaşlarında bir erkek cesediyle karşılaştı.

Vücudunun göğüs kısmına tabancayla 2 el ateş edilerek öldürülen kişinin üzerindeki kimlik, telefon gibi kişisel eşyaları da cinayet zanlısı tarafından alındığı için kimliği tespit edilemedi. Polis ekiplerinin yaptığı detaylı araştırmalarda maktulün 1985 doğumlu Mehmet Ali Güçlü olduğunu tespit etti.

Cinayet Büro Amirliği’nin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde maktulün öldürülmüş olarak bulunmadan bir gece önce kendisinin kullandığı araçta yanında bir şahısla olay yerine geldiği, aracın olay yerinden bu şahıs tarafından götürüldüğünün tespit edildi.

KATİL ARKADAŞI ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizce olay yerinden maktulün evinin olduğu yere kadar tüm kameraların izlenmesi üzerine maktulün aracını gece saatlerinde evinin olduğu sokak üzerine Sefa Güngör isimli arkadaşının getirdiği tespit edildi.

Katil zanlısının evini tespit eden polis ekipleri şahsın evine gittiği sırada ekipleri gören Sefa Güngör kiraladığı araçla kaçmaya başladı. Kısa süreli takip sonucunda yakalanan katil zanlısı olayda kullandığı tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 12 adet 9 mm fişek, Maktule ait kimlik kartı, sürücü belgesi ve kredi kartları ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

OLAYIN ALACAK VERECEK SEBEBİYLE MEYDANA GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli şahıs ile yapılan görüşmede alacak verecek konusundan maktulü kendisinin öldürdüğünü şahsın kimliği tespit olmasın diye şahsa ait kimlik belgelerini ve telefonunu aldığını itiraf etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.