Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda son hava durumu! O yönlere gidecekler dikkat

Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda son hava durumu! O yönlere gidecekler dikkat

Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda günlerdir etkisini sürdüren yoğun sis nedeni ile sürücülerin dikkatli olması istendi. Konya Emniyeti bu akşam itibari ile kenti çevre illere bağlayan yollarda son hava ve yol durumu bilgisini paylaştı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 8 Ocak 2023 Pazar (bugün) saat 21.00 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez hafif sisli, Cihanbeyli hafif sisli, zemin kuru. Görüş mesafesi 100 metre civarında.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, yol trafiğe açık.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez, Karapınar ve Ereğli'de yoğun sis var. Zemin kuru, Görüş mesafesi Ereğli'de 40-50 metre, merkez Karapınar bölgelerinde sis görüşe engel değil.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, merkez sisli. Merkez sisli, Beyşehir-Isparta karayolu açık. Zemin kuru. Görüş mesafesi merkez 50 metreye kadar düşüyor, Beyşehir açık.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Kadınhanı ve Akşehir sisli. Zemin kuru. Görüş mesafesi sisli kesimlerde 50 ila 100 metre arasında.

yoldurumu-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.