Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda son durum!

Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda son durum!

Kuvvetli fırtınanın etkisinde geçen günün ardından Konya'da tüm yollar açıldı. Konya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekipleri Konya yollarında hava ve yol durumu ile ilgili son verileri açıkladı

Meteorolojinin kuvvetli fırtına uyarılarının ardından Konya'yı diğer kentlere bağlayan yollarda kazalar ve bir çok olumsuzluk yaşandı. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri saat 20.00 itibariyle şehirlerarası devlet karayollarında sıkıntılı durumun normal seyrine döndüğünü açıklarken, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekipleri yol ve hava durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı.

İşte son verilere göre Konya karayollarında hava ve yol durumu:

Konya – Kulu Makası arası: Trafiğe açık, güzergahta Cihanbeyli hariç yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya- Aksaray arası: Trafiğe açık, hava açık yağış yok, zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya- Ereğli arası: Trafiğe açık, merkez güzergahı şiddetli rüzgar ve yağışlı. Karapınar – Ereğli güzergahında şiddetli rüzgar hakim. Görüş mesafesi açık.

Konya – Karaman arası: Trafiğe açık, hava kapalı, yağmurlu, zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya – Antalya arası: Trafiğe açık. Konya- Seydişehir güzergahı şiddetli rüzgar ve yağmurlu. Zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya - Isparta arası: Trafiğe açık. Konya- Beyşehir güzergahı hava kapalı, şiddetli rüzgar ve yağmurlu. Zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya – Afyon arası: Trafiğe açık. Kadınhanı Akşehir güzergahı hava kapalı şiddetli rüzgar ve yağmurlu. Zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.