Konya'yı çevre illere bağlayan karayollarında 21 Aralık ilk dakika verileri.. Emniyet'ten açıklama

Konya'yı çevre illere bağlayan karayollarında 21 Aralık ilk dakika verileri.. Emniyet'ten açıklama

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı

Konya'da beklenen soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterdi. Konya'da dün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, bir çok yönde akşam saatlerinde kar yağışı yerini kapalı havaya bıraktı. Meteoroloji kar yağışının beklenmediği Konya'da bu gece ve sabah saatlerinde sis, don ve buzlanma uyarısı yaparken, Emniyet'ten yapılan açıklamada yollardaki son durum hakkında bilgi verildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 21 Aralık 2022 Çarşamba (bugün) saat 00.00 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez hava kapalı yağış yok. Merkezde zemin kuru Ereğli ve Karapınar'da ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık.

21-yol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.