Konya'yı çevre illere bağlayan kara yollarında son hava ve yol durumu!

Konya'yı çevre illere bağlayan kara yollarında son hava ve yol durumu!

Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, Konya Emniyeti Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta yollarında son hava ve yol durumunu paylaştı

Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, Konya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan karayollarında 28 Ocak 2023 Cumartesi son yol ve hava durumu bilgilerini paylaştı.

Konya'da beklenen yağışlı hava etkisini gösterdi. Konya Seydişehir ilçesi ve Antalya yolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Konya Isparta yolunda da yoğun kar yağışı etkili olurken, Konya-Aksaray, Konya-Kulu, Konya-Ereğli, Konya-Kadınhanı yollarında ise hafif yağmur etkili oluyor. Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğünün son tahminlerine göre bölgede kar yağışının yer yer hafta boyu etkisini sürdürmesi bekleniyor.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 28 Ocak 2023 Cumartesi (bugün) saat 18.45 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez hafif yağmurlu, Cihanbeyli yağış yok. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, şiddetli rüzgar ile birlikte hafif yağmurlu. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez ve Karapınar hafif yağmurlu, Ereğli'de yağış yok. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hafif yağmur yağışlı, zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, merkez istikameti yoğun kar yağışlı, Beyşehir yağmurlu. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, merkez karla karışık yağmurlu, Seydişehir-Antalya istikameti kar yağışlı. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Akşehir hava kapalı yağış yok, Kadınhanı hafif yağmurlu. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

konyayoludrurmu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum