Konya'ya yeni kamp alanı! Kadınhanı 'Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı' projesine ödül

Konya'ya yeni kamp alanı! Kadınhanı 'Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı' projesine ödül

Konya'nın Kadınhanı İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Badem'in 'Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı' projesi ile Kent ve Başkan Dergisi 2022 Kent ve Tasarım kategorisinde ödüle layık görüldü

Konya'nın Kadınhanı İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Badem, 'Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı' projesi ile ödüle layık görüldü.

Kent ve Başkan Dergisi 2022 ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye genelinde birçok kategoride online olarak yarıştığı 960 projenin içerisinde Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem'in 'Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı' projesi Kent ve Tasarım kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kent ve Başkan 2022 Ödülleri Kayseri'de düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

"KONYA'MIZA ÇOK YAKIŞACAK"

Yaptığı proje ve yatırımlarla adından söz ettirmeyi başaran Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, "Çalışmalarına devam ettiğimiz ve Kent ve Tasarım kategorisinde ödüle layık görülen projemizin Kayseri'de plaketini ilçemiz adına aldık. Projemiz tamamlandığında hem İlçemize hem de Konya'mıza çok yakışacak" ifadelerini kullandı.

kestel.jpegkestel2.jpegkestel1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.