Konya'ya sis çöktü, kazalar peş peşe geldi

Konya'ya sis çöktü, kazalar peş peşe geldi

Konya'nın Kulu ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, Ankara-Konya yolunda görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürdü ve maddi hasarlı kazalara sebep oldu.

Konya'nın Kulu ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, hayatı olumsuz etkiledi. Ankara-Konya yol güzergahında bulunan Katır Tepesi mevkiinde sisin etkisiyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Sis nedeniyle meydana gelen maddi hasarlı kazalar da endişe yarattı.

s1.jpg

Konya'dan Kulu istikametine seyir halinde olan G.G. idaresindeki 42 PL 940 plakalı sulama borusu taşıyan tır ile aynı istikametteki B.Y. idaresindeki 42 GE 657 plakalı Volkswagen marka otomobil Katır Tepesi mevkiinde çarpıştı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Trafik ekipleri olay yerine hızla müdahale ederek araçların bulundukları yerden kaldırılmasını sağladılar.

a2.jpg

Bölgede görev alan trafik polisleri, sürücüleri sisli hava koşullarında dikkatli olmaları konusunda uyarırken, sürücülere güvenli sürüş tavsiyelerinde bulundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.