Konya'ya Salı günü kar yağacak mı? Meteoroloji tahminlerinin aksini söyleyen harita

Konya'ya Salı günü kar yağacak mı? Meteoroloji tahminlerinin aksini söyleyen harita

Konya'ya Cumartesi ve Pazar günleri yağan kar yağışı Pazartesi günü durdu. Şehirde özellikle sabah saatlerinde soğuk bir hava hakimdi. Peki Salı günü Konya'ya kar yağacak mı? Meteorolojik tahminler ne diyor?

Sonbaharda pek de parlak bir mevsim geçirmeyen ve umutlarını Aralık ayından itibaren kar yağışına erteleyen Konya'ya beklenen kar yağışı nihayet geldi.

Cumartesi günü gece saatlerinde başlayan ve Pazar günü ikindi vakitlerine kadar süren yağış şehre nefes aldırdı. Salı günü de Meteoroloji'nin Konya için kar yağışı tahmini var. Ancak bazı kaynaklar bu tahminin aksini söylüyor.

konya-kar.jpg

METEOROLOJİ'NİN KONYA TAHMİNLERİ

Meteoroloji İşleri'nin yaptığı tahminlere göre Konya'da Salı günü kar yağışı görülecek. Hava sıcaklığı eksi 8 ila 1 derece arasında seyredecek.

22 Aralık Çarşamba günü Konya'da hava sıcaklığının eksi 10'la eksi 1 arasında olması bekleniyor.

23 Aralık Perşembe günü bu yılın soğuk günü yaşanacak. Konya'da hava sıcaklığı eksi 12'ye iniyor. Aynı gün en yüksek sıcaklık da eksi 2 derece olarak tahmin ediliyor.

24 Aralık Cuma günü de Konya'da yağış beklenmiyor ve hava sıcaklığının da eksi 11 ila sıfır derecelerde seyretmesi olası.

TAHMİNLERİN AKSİNİ SÖYLEDİLER

Bazı yurtdışı kaynaklı meteoroloji siteleri ise Konya'ya yağışın gelmeyeceği yönünde tahminler yayınladı. Haritalar üzerinde Salı günü kar yağacak tahmininin aksi yönünde tahminler görüntülendi.

konya-karr.jpgkonya-kar-tahmini.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.