Konya’ya rahat yok! Her yerdeler! Tedirginlik sürüyor

Konya’da asayiş olayları artışını sürdürürken bir yandan da önceleri gece saatlerinde olan hırsızlık olayları artık gündüz saatlerinde de yaşanmaya başlandı. Vatandaş oldukça tedirgin.

Huzur kenti olarak bilinen Konya’da huzur adeta işportaya düştü. Bir yanda silahlı asayiş olayları diğer yanda trafik kazaları ve gece saatlerinde yaşanan hırsızlık olaylarının gündüz saatlerinde yaşanması vatandaşı tedirgin etmeye devam ediyor.

GÜPEGÜNDÜZ HIRSIZLIK

Konya’nın özellikle merkez ilçeleri Meram, Karatay ve Selçuklu’da hırsızlar gündüz saatlerinde hırsızlık yapıyor. Evlerine kamera taktıran vatandaşların kameralarına yansıyan görüntülerde ise hırsızların rahat tavırları ve çevredekilerin şüphesini çekmemesi de tehlikenin boyutlarını ortaya koyuyor.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Yaşanan hırsızlık olaylarında büyük zarar gören vatandaşlar dertlerine çözüm bulunmasını istiyor. Ancak tam da bu noktada vatandaşların tedbirsiz davranışları da hırsızlara davetiye çıkaran en önemli gerekçe olarak göze çarpıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum