Konya'ya giriş çıkış ve iniş yasak! Havada tur attı ve inemedi

Konya'ya giriş çıkış ve iniş yasak! Havada tur attı ve inemedi

Son yılların en iyi kar yağışlarından birini alan Konya'da yüzler gülüyor. Şehirlerarası yolların tamamının kapandığı şehire uçaklar da inemiyor.

Balkanlar üzerinden Anadolu'ya giriş yapan kar kütlesi şehirlere bereket getirdi. Türkiye'nin ilk batı kesimlerinde görülen yağışlar bol miktarda kar yağışı getirdi. Şehirlerin birbiriyle bağlantısı kesilirken hava trafiği de aksadı.

KONYA TAMAMEN KAPALI

Konya'nın tüm şehirlerarası yolları her türlü araç trafiğine kapatıldı. Kar yağışı ve tipinin yaşandığı yollarda Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah saatlerine kadar yağışın beklendiği Konya'da yolların da araç trafiğine açılmasının sabah saatlerini bulması bekleniyor.

HAVA TRAFİĞİ DE DURDU

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle havayollarında da aksamalar yaşanıyor. Tüm seferlerin iptal edildiği öğrenilen Konya'ya dış ve iç hatlardan gelen uçakların havalimanına inişlerine izin verilmiyor. Konya semalarında kısa süreli dönüşler yapan uçaklar Antalya Havalimanı'na sevkediliyor.

konya-ucak-seferi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.