Konya'ya geldiği otobüste bacağına sarılı eroinle yakalanan şahıs tutuklandı

Konya'ya geldiği otobüste bacağına sarılı eroinle yakalanan şahıs tutuklandı

Antalya'dan bacağında sarılı uyuşturucu ile geldiği Konya Seydişehir otogarında yakalanan şahıs ve uyuşturucu madde ticaretinden aranan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Antalya'dan gelen yolcu otobüsünde bacağında sarılı eroinle yakalanan şahıs ile uyuşturucu madde satmaktan aranan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Seydişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesi çalışmasında şehirlerarası yolcu terminalinde yapılan uygulamada Antalya'dan gelen yolcu otobüsünde arama yapıldı.

Polis şüphesinde haklı çıktı

Durumundan şüphelenilen yolculardan G.K'nin (25) üzerinde yapılan aramada bacağına sarılı halde 90 gram eroin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli G.K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından, cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu ticaretinden aranan şahıs polisten kaçamadı

Öte yandan, hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.C. de ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.