Konya'ya bir merkez daha! Bosna Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor

Konya'ya bir merkez daha! Bosna Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor

Konya'ya Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından kazandırılan 4 bin 706 metrekare alanında inşa edilen Bosna Sosyal Tesisinde çalışmalar sona erdi. Açılış için gün sayan ve 9 milyon 250 bin TL'ye mal olan tesiste adeta yok yok..

Konya'da Selçuklu Belediyesi tarafından Bosna Hersek Mahallesi'ne kazandırılan Bosna Sosyal Tesisinde çalışmalar sona erdi. Açılış için gün sayan tesiste Şehit Arif Demir Uzaktan Eğitim Merkezi, millet kıraathanesi, bay ve bayan mescit, birinci ve ikinci katında fitness ve aerobik salonu, giyinme odaları, duş yerleri ve mescit bulunuyor.

BOSNA SOSYAL TESİSİ 9 MİLYON 250 BİN TL'YE MAL OLDU

Selçuklu Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçları noktasında yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Bosna Hersek Mahallesi'ne değer katacak olan Bosna Sosyal Tesisi tamamlandı. Tesis kısa bir süre içersinde yapılacak açılış ile birlikte mahalle halkına hizmet sunacak. Bosna Hersek Mahallesi'nde önemli bir yaşam alanı olacak tesis 4 bin 706 metrekare inşaat alanına sahip. Zemin, birinci ve ikinci kattan oluşacak sosyal tesisin zemin katında Şehit Arif Demir Uzaktan Eğitim Merkezi, millet kıraathanesi, bay ve bayan mescit, birinci ve ikinci katında fitness ve aerobik salonu, giyinme odaları, duş yerleri ve mescit yer alıyor. Tesis 9 milyon 250 bin TL'ye mal oldu.

PEKYATIRMACI: BOSNA HERSEK MAHALLEMİZE YAKIŞAN BİR TESİS

İlçe genelinde vatandaşların sosyal hayatına canlılık kazandırmak amacıyla sosyal tesislerin sayısını artırdıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu'muz için var gücümüzle çalışıyor ve ilçemizin marka değerine katkı sunmak için gayret ediyoruz. Bu amaçla ilçemizde yaptığımız tesislerimiz ile vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve sağlık sunuyoruz. Vatandaşlarımızın tesislerimize olan yoğun ilgisi bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Bosna Hersek Mahallemize yakışan bu tesis aynı zamanda mahalleye değer katacak. Çalışmalarını bitirdiğimiz tesisimizin kısa süre içinde açılışını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemizin çehresinin değişmesi ve gelişmesi hedefiyle çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Konya'ya bir tesis daha! Bosna Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor

Konya'ya bir tesis daha! Bosna Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.