Konya'ya ateş düştü! Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın acı haberi baba ocağına ulaştı

Konya'ya ateş düştü! Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın acı haberi baba ocağına ulaştı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın şehadet haberi Konya'daki ailesine ulaştı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Konyalı Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın şehadet haberi Çumra'daki baba ocağına ulaştı.

Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın Konya'nın Çumra ilçesine bağlı İçeri Çumra Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haber askeri yetkililerce ulaştırıldı. Şehidin babası Bayram ile anne Yasemin Koca'ya oğullarının şehadet haberi iletildi. Şehidin babaevi Türk bayrakları ile donatılırken, haberin ardından komşuları ve ilçe halkı taziye için şehidin evine akın etti.

Muhammed Mustafa Koca'nın nişanlı olduğu öğrenilirken, cenazesinin bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İçeri Çumra Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE

Milli Savunma Bakanlığından Bakan Hulusi Akar imzasıyla yapılan açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca, 7 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum