Konya'ya 4 yeni altgeçit geliyor

Konya'ya 4 yeni altgeçit geliyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altay, trafiğin çözümü noktasında yenilikler yapacaklarının altını çizdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin artan nüfusuyla birlikte sorun haline gelen trafiğe küçük dokunuşlarla büyük sonuçlar alabildiklerini ifade ederek yeni önlemler ve yeni yatırımlar yapacaklarını bildirdi.

Başkan Altay, hiç bir şehrin altgeçitler ve yol genişletmeleriyle trafik sorununu çözemediğini söyleyerek sorunun alışkanlıklarla değiştirilebileceğini söyledi.

Sorunun çözümünün toplu ulaşımın ve bisiklet kullanımında yattığını ifade eden Uğur İbrahim Altay, Konya'da Fırat Caddesi, Şehir Hastanesi, Keçeciler Kavşağı ve Aslım Kavşağı'nda yeni altgeçit çalışmalarının sürdüğünü ve bahar mevsiminin başında çalışmaların başlayacağını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.