Konyaspor'un yeni forvet adayı Ahmed Hassan'a Yunanistan'dan veda

Konyaspor'un yeni forvet adayı Ahmed Hassan'a Yunanistan'dan veda

Yılan hikayesine dönen forvet transferinde son olarak faturayı basın mensuplarına çıkaran Konyaspor'da Ahmed Hassan'ın ismi ayyuka çıktı. Tecrübeli oyuncuya eski takımından veda mesajı geldi.

Konyaspor, Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen Mısırlı golcü Ahmed Hassan ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Golcü oyuncunun gece Türkiye'ye geldiği iddia edildi. Mısırlı forvetin bugün Konya’da detaylı bir sağlık taramasından sonra menajerinin çıkan haberler nedeniyle fiyat yükseltmemesi durumunda kiralık olarak sözleşmeyi imzalanması bekleniyor.

AHMED HASSAN'IN 2021-22 SEZONU PERFORMANSI

2021-22 sezonunda Olympiakos formasıyla 5 resmi maçta görev yapan Ahmed Hassan söz konusu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı veremedi.

TÜRK TAKIMLARININ KABUSU AHMED HASSAN

2017 senesinde Braga forması giyen Mısırlı golcü Ahmed Hassan, son 3 sezonda Avrupa kupalarında karşılaştığı 3 farklı Türk takımına da gol atmayı başarmıştı.

OLYMPIAKOS VEDA ETTİ

Tecrübeli oyuncunun kulübü Olympiakos bir veda mesajı yayınladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.