Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligindeki rakibi FC Bate Borisov oldu

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Konyaspor da Balarus temsilcisi BATE Borisov ile eşleşti. Eşleşmenin ilk karşılaşması 21 Temmuz Perşembe, rövanş maçı ise 28 Temmuz Perşembe günü oynanacak

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Konyaspor da Balarus temsilcisi BATE Borisov ile eşleşti. Eşleşmenin ilk karşılaşması 21 Temmuz Perşembe, rövanş maçı ise 28 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Medipol Başakşehir, İsrail takımı Maccabi Netanya ile, Konyaspor da Balarus temsilcisi BATE Borisov'la eşleşti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu 2. Eleme Turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapıldı. Spor Toto Süper Lig 3.'sü Konyaspor ve 4.'sü Medipol Başakşehir'in de bu turdaki rakipleri belli oldu. Başakşehir, İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile, Konyaspor da Balarus ekibi BATE Borisov'la eşleşti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nun ilk karşılaşmaları 21 Temmuz, rövanşları ise 28 Temmuz'da oynanacak.

Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligindeki rakibi FC Bate Borisov oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.