Konyaspor'un stadının sponsoru belli oldu

Konyaspor'un stadının sponsoru belli oldu

Konyaspor, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ile 3 yıllığına stadyum isim sponsorluğu konusunda anlaşması imzaladı. Böylece stadyumun adı MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu olarak değişti.

Gerçekleştirilen imza törenine taraflar adına Genel Sekreter Güven Öten ve Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş katıldı.

Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Konyaspor Genel Sekreteri Güven Öten: “Son yıllarda ülkemize ve şehrimize her anlamda büyük katkılar sağlayan MEDAŞ ve ona bağlı diğer şirketler ile Konyaspor’umuz arasındaki bağ her geçen sezon daha da güçleniyor. 2014-2015 sezonunda başlayan işbirliğimiz bugün ‘Stadyum İsmi’ boyutuna taşınmış durumda.

Daha önce MEDAŞ, MEPAŞ ve Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş İ ile formamızın sırt ve kol ayrıca şort bölümünde reklam sponsorluğu anlaşması yapmıştık. 2016’da bu anlaşmaya batı tribünümüzün ismi de dahil oldu. Her geçen sezon MEDAŞ grubunun kulübümüze ve camiamıza olan destekleri büyüdü ve şimdi de 3 yıllığına stadyumumuzun ismi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu oldu” dedi.

"İŞBİRLİĞİMİZİN ÇEŞİTLENEREK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ"

Genel Sekreter Güven Öten: “Sayın Genel Müdürümüz Erol Uçmazbaş’ın nezdinde bu sponsorluğun gerçekleşmesinde katkısı ve emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. MEDAŞ 30 seneden bu yana tüm enerjisiyle yaklaşık 4 milyon vatandaşımıza kesintisiz ve güvenli enerji sağlayan devasa bir kuruluş haline gelmiştir. Onların başarıları ziyadesiyle bizleri mutlu etmektedir. Bu vesileyle stadyum isim sponsorluğumuzun her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor; işbirliğimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çeşitlenerek devam etmesini diliyoruz. Hayırlı Uğurlu Olsun.”

KONYASPORUN YOLUNU BUNDAN SONRA MEDAŞ AYDINLATACAK

“6 senedir biz Konyaspor'a sponsor oluyoruz ve sponsorluğun kapsamı her geçen yıl daha da artıyor. Konyaspor, ilimizin en büyük markalarından biri, bu markayı desteklemek bizi son derece memnun ediyor” cümleleriyle sözlerine başlayan Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ise “Bu sene stadyumumuza MEDAŞ ismini veriyoruz. Herkesin malumu stadyumumuz Türkiye'nin en iyi stadyumu... Bu yönden de bizim için çok değerli. Sponsorluğumuzun Konyaspor'a uğurlu, şanslı ve hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah MEDAŞ Stadyumu’nda güzel galibiyetler alırız. En büyük temennimiz, virüs illetinden kurtulup maçlarımıza seyircimizin gelmesidir. Her iki tarafa da bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş imza törenindeki sözlerini “Konyaspor’un yolunu bundan sonra MEDAŞ aydınlatacak” diyerek noktaladı.

Etiketler :