Konyaspor’un istediği Aatif Chahechouhe için Trabzonspor ve Sivas da devrede

Konyaspor’un istediği Aatif Chahechouhe için Trabzonspor ve Sivas da devrede

Konyaspor’un istediği Aatif Chahechouhe için Trabzonspor ve Sivasspor da devreye.

Gelecek sezon için Yatabare’yi kadroda düşünmeyen, Jahovic’le yollarını ayırma ihtimali olan Konyaspor,  forvet hattı için eski oyuncusu Riad Bajic için Udinese’yle anlaşmıştı. Jahovic’le yollarını ayırması ihtimaline karşılık forvete bir transfer daha yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda rotayı bu kez Fenerbahçe’de vazgeçilmezi olan Aatif Chahechouhe’ya çevirdi. Konyaspor yönetiminin, bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

TRABZONSPOR DA DEVREYE GİRDİ

Rodellega’yı yeni sezonda  takımda düşünmeyen Trabzonspor da devreye girdi. Bordo-mavili ekibin Faslı yıldızın transferi için girişimlere başladığı öğrenildi.

ÇALIMBAY DA İSTİYOR

Öte yandan Aatif Chahechouhe’yu gol kralı olduğu eski takımı Sivasspor’un başına geçen eski hocası Rıza Çalımbay’ın da istediği öğrenildi.

SİVAS’IN ŞANSI YOK

Sivasspor’un Trabzonspor ve Konyaspor’la bu transfer yarışta devre dışı kalacağı ifade edilirken Aatıf’ın 4. büyük olarak adlandırılan ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek Trabzonspor’u mu yoksa çok sevdiği eski hocası Aykut Kocaman’ı mı  tercih edeceğini önümüzdeki günler gösterecek.

DAHa ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

 Aatif Chahechouhe daha önceki sezonlar da da Konyaspor’un gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe'nin devre arasında Rize ekibine kiraladığı Faslı futbolcu, ligde oynadığı 13 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Etiketler :