Konyaspor’un hakem raporu

Konyaspor’un hakem raporu

Konyaspor’un maçlarında 11 farklı orta hakem görev yaparken VAR koltuğuna en çok oturan isim Barış Şimşek, AVAR koltuğuna en çok oturan ise Volkan Bayarslan oldu

Spor Toto Süper Lig’de ilk devreyi 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 de yenilgi alarak 25 puanda tamamlayan Atiker Konyaspor’da ilk devredeki maçlarda 11 farklı orta hakem görev yaptı. Konyaspor’un 2 maçını yöneten hakemler; Cüneyt Çakır, Alper Ulusoy, Mustafa Öğretmenoğlu, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan ve Suat Arslanboğa olurken Ali Palabıyık, Ümit Öztürk, Volkan Bayarslan, Halil Umut Meler, Bülent Yıldırım yeşil-beyazlıların maçında 1 kez düdük çalan diğer hakemler oldu.

VAR KOLTUĞUNA EN ÇOK BARIŞ ŞİMŞEK OTURDU
Atiker Konyaspor’un maçlarında Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğuna en çok oturan isim Barış Şimşek oldu. Barış Şimşek Konyaspor’un 4 maçında VAR olarak görev yaptı. Barış Şimşek’i 3 maçla Mete Kalkavan, 2’şer maçla, Cüneyt Çakır, Bülent Yıldırım ve Ümit Öztürk, 1’er maçla da Alper Ulusoy, Halil Umut Meler, Halis Özkahya ve Arda Kardeşler takip etti.

AVAR KOLTUĞUNA EN ÇOK VOLKAN BAYARSLAN OTURDU

Atiker Konyaspor’un maçlarında Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) koltuğuna en çok oturan isim Volkan Bayaraslan oldu. Volkan Bayaraslan, yeşil-beyazlıların 4 maçında AVAR olarak görev yaptı. Volkan Bayaraslan’ı, 3 maçla Ali Şansalan, 2’şer maçla; Serkan Çınar ve Suat Arslanboğa, 1’er maçla; Koray Gençerler, Bahattin Şimşek, Özgür Yankaya, Mustafa Öğretmenoğlu, Arda Kardeşler ve Serkan Tokat takip etti.

16-copy-001.jpg

 

Etiketler :