Konyaspor'un eski kalecisi Hasan Hüseyin Öner hayatını kaybetti

Konyaspor'un eski kalecisi Hasan Hüseyin Öner hayatını kaybetti

Konyaspor'un efsane kalecisi Hasan Hüseyin Öner hayatını kaybetti. 69 yaşında hayata veda eden Öner, Modern Pentatlon Federasyonu Başkanlığı görevini de yürütmüştü

Konya spor camiasının sevilen isimlerinden ve uzun yıllar Konyaspor formasını terletmiş olan Hasan Hüseyin Öner, 69 yaşında hayata veda etti.

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanlığı görevini de üstlenen Öner, spor dünyasına önemli katkılarda bulunmuş bir isimdi.

hasan-huseyin-oner.jpg

Öner'in vefatı üzerine duygusal bir açıklama yapan İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, "Konyasporumuzun uzun yıllar kaleciliğini yapmış olan değerli spor adamı Hasan Hüseyin Öner’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Karakterine, vatan ve millet sevgisine şahit olduğum Hasan Hüseyin ağabeye Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.