Konyaspor'un borcu ne kadar kaldı?

Konyaspor'un borcu ne kadar kaldı?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen; G.Saray maçı, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık'la sözleşme uzatma konusu ve Ahmed Hasan'ın transferi hakkında konuştu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

AYKUT KOCAMAN HABERLERİ İYİ NİYETLİ DEĞİL

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fatih Özgökçen, "Galatasaray maçı öncesinde yayınlanan 'Aykut Kocaman' haberinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İlhan Palut Hocamız ile yolumuza devam ediyoruz. İlhan Hocamız ile uzun yıllar yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ABDÜLKERİM VE AHMET ÇALIK'A YENİ SÖZLEŞME

Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık'la sözleşme uzatacaklarını söyleyen Başkan Özgökçen, "Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzatacağız. Abdülkerim ve Ahmet'le sözleşme uzatma konusunda herhangi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş'tan gelen resmi gelen bir teklif yok." dedi.

GALATASARAY MAÇI YORUMU

Galatasaray maçı hakkında ise Özgökçen, "Milli arada oynadığımız hazırlık maçları takımımız üzerinde olumlu etki sağlıyor. Hazırlık maçlarında oynamayan genç oyunculara şans veriyoruz. Dün de Ankara Keçiörengücü'yle karşılaştık ve 2-0 kazandık. Galatasaray maçı zor bir karşılaşma olacak. Fakat Konyaspor'un bir oyun anlayışı var. Son 2 maç dışında bu oyun anlayışımızı ortaya koyduk. İnşallah Galatasaray maçında da bu oyun anlayışını ortaya koyabilirsek iyi bir skorla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

'MİLLİ MAÇLAR KONYA'DA YA DA ANADOLU'DA OYNANSIN'

A Milli Takıma futbolcu gönderme konusunda beklenti içerisinde olduklarını ifade eden Fatih Özgökçen, "A Milli Takım her oyuncunun olmak istediği bir yerdir. Arkadaşlarımız içerisinde beklentiye girmiş olanlar olabilir. A Milli Takım maçlarının Konya'da ya da Anadolu'da oynanmasını isterim. A Milli Takımı, İstanbul dışına çıkarmak lazım. Konya Stadyumu da milli takımımız için uğurlu bir stadyum." diye konuştu.

AHMED HASAN'IN TRANSFER SÜRECİ

Ahmed Hasan'ın transfer sürecini anlatan Özgökçen, "Ahmed Hasan'ın transfer sürecinde oyuncuyla görüntülü görüşme yaparken 'Başkanım; maaş artı ekstra prim verecek misiniz?' diye sordu. Ben de 'Ahmed Hasan Müslüman mısın?' diye cevap verdim. O da 'Evet Müslümanım' dedi. Ben de, 'Senin için en güzel prim Hz. Mevlana'yı ziyaret etmektir' dedim. Ahmed Hasan'la aramızda güzel bir diyalog geçti. (Gülerek) Takımımızda şu anda aile havası var. Amacımız ligi en üst sıralarda tamamlamak." şeklinde konuştu.

100 MİLYON TL ÖDEME YAPILDI

Başkan Özgökçen, Konyaspor'da göreve geldiklerinde 240 milyon TL olan borcun 3-4 aylık süreçte 100 milyon TL'sini ödediklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum