Konyaspor'un başarılı stoperi efsane olmak istiyor

Konyaspor'un 2021-2022 sezonunda Adanaspor'dan transfer olan Uğurcan Yazğılı, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamalarda takımına daha fazla katkı sağlamak ve milli takım formasını giymek istediğini belirtti.

İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamalarda, Konyaspor'un 2021-2022 sezonunda Adanaspor'dan transfer ettiği Uğurcan Yazğılı, takımına daha fazla katkı sağlamak için büyük bir kararlılıkla çalıştığını ifade etti. Genç stoper, yaşadıkları zorlu süreçte takım olarak pozitife dönmeyi başardıklarını belirtirken, taraftarların desteğiyle birlikte Konyaspor'un performansının arttığını vurguladı. Yazğılı, önlerindeki Trabzon maçını kazanarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Konyaspor'un başarılı stoperi efsane olmak istiyor

Bu sezon 3 farklı hocayla çalışma fırsatı bulan Uğurcan Yazğılı, her birinden bir şeyler öğrenmeye çalıştığını ve sahada görev verildiği her pozisyonda en iyisini yapmaya çabaladığını söyledi. Kendisini sürekli geliştirmek istediğini belirten Yazğılı, takımına katkı sağladıkça mutlu olduğunu ve bunun için uzun yıllar mücadele etmek istediğini ifade etti.

Özellikle Avrupa maçında yaşadığı talihsizlikten bahseden genç futbolcu, bu deneyimden ders çıkararak performansını artırmak için çalıştığını vurguladı. Konyaspor'un Türkiye ligindeki önemine ve tarihine vurgu yaparak, takımın efsaneleri arasına adını yazdırmak istediğini dile getirdi.

Konyaspor'un başarılı stoperi efsane olmak istiyor

Milli takım formasını giyme hayalinin olduğunu söyleyen Yazğılı, Konya'nın iklimine alışmakta zorlandığını ancak şehrin yemeklerini çok sevdiğini belirtti. Konya'ya ilk geldiğinde iklim koşullarının kendisi için zorlayıcı olduğunu dile getiren Yazğılı, ancak bu sezonun daha ılıman geçtiğini ifade etti. Konya mutfağının lezzetlerini özellikle etli ekmeği sevdiğini söyleyerek vurgulayan Uğurcan Yazğılı, şehre olan sevgisini dile getirdi.

Uğurcan Yazğılı, bu sezon Konyaspor'un oynadığı 30 maçın 28'inde forma giydi ve takımına 2 gol ile 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.