Konyaspor'un 2. yabancısı da yolda

Konyaspor'un 2. yabancısı da yolda

Torku Konyaspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker, transferlerin geciktiğini, ancak ligi de geç bitirdiklerini dile getirdi.

 

Torku Konyaspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker, transferlerin geciktiğini, ancak ligi de geç bitirdiklerini dile getirdi. Tütüneker, "Geçtiğimiz sezon lige odaklandığımız için fazla maç izleyemedik. Bunu net bir şekilde söylüyoruz. Geç kaldık. 1 aydan beri futbolcu izliyoruz. En iyisini bulmaya çalışıyoruz. 7-8 futbolcu var. 5-6 yabancı, 1-2 yerli oyuncu aldıktan sonra transferi tamamlayacağız. Acele etmiyoruz. Çok futbolcu var. En iyisini bulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

KİBONG GELİYOR

Süper Lig'den Mehmet Batdal ve Ceyhun Gülselam için girişimlerde bulunduklarını aktaran Tütüneker, şunları kaydetti:  "Bu futbolcular da takımlarıyla kampa gitmek istiyor ama takip ediyoruz. PTT 1. Lig'de nasıl mücadele ettiysek, burada da edeceğiz. İsim değil, takım olma ve mantalite önemli. Biz takım olmalıyız. Bazı futbolcuları düşünmüyoruz ama şu an kamptalar. 6+2'ye izin verilirse, hakkımızı kullanacağız. Şu an takip ettiğimiz 7 yabancı var. Kibong büyük ihtimal geliyor. Transferde en iyisini, en hesaplı şekilde almak için uğraşıyoruz."

Etiketler :