Konyasporlu taraftarlardan ortak çağrı! #YanındayızÖmerAliŞahiner

Konyasporlu taraftarlardan ortak çağrı! #YanındayızÖmerAliŞahiner

Dün oynanan Trabzonspor mücadelesi sonrası ayağı kırılan Abdülkadir Ömür’e müdahale eden Konyasporlu Ömer Ali Şahiner’e ağza alınmayacak sözler sarfeden kişilere Konyaspor taraftarı tek yürek oldu.

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Trabzonspor’la karşılaşan Konyaspor, sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Maçın 27’nci dakikasında Konyasporlu Ömer Ali Şahiher her futbol müsabakasında olduğu gibi rakibine müdahale etti.
Pozisyon sonrası Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür sakatlandı. Hastaneye kaldırılan Abdülkadir’in ayağının kırıldığı açıklandı.
Ömer Ali Şahiner, maçtan sonra sakatlanan Abdülkadir’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bu gelişmelerin ardından kendini Trabzon taraftarı olarak tanımlayan bazı şahıslar Ömer Ali Şahiner’e sosyal medyadan hakaret içeren cümleler kullandı.
Konyasporlu taraftarlar da Ömer Ali’ye yapılan hakaretler ve suçlamalar üzerine sosyal medyadan #YanındayızÖmerAliŞahiner etiketiyle açıklama yayınladı.
Açıklamada şu cümleler kullanıldı:
Bugün oynanan Trabzonspor-Konyaspor karşılaşmasında maçın 27. dakikasında Kaptanımız Ömer Ali Şahiner ile girdiği mücadelede sakatlık geçirerek oyundan çıkan Abdulkadir Ömür'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Maçın esnasında ve maçın ardından hiçbir ahlak ve etik kurallarına uymayacak şekilde Milli Kaptanımız Ömer Ali Şahineri ve değerli ailesini, çocuğunu hedef tahtasına oturtan eşine ve çocuğuna dahi ağza alınmayacak şekilde hakaretler eden savuran, hadsizlikte sınır tanımayan kişilerin olduğunu üzüntüyle görmekteyiz.
Maç sonu ise Kaptanımız Ömer Ali Şahiner sporun fair play ruhuna uygun olan ve bir insanlık görevi olduğunun bilincinde olarak maç sonunda sakatlanan futbolcuyu tesislerde ziyaret etmiş geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştur. Kaptanımız Ömer Ali Şahiner'in müdahelesini kasti şekilde olduğunu düşünenleri Kaptanımızın Milli Takım kampında Abdulkadir Ömür ile ilgili söylediği güzel sözleri dinlemeye davet ediyoruz.

dis.jpg

13 Ağustos 2017 Tarihinde yine Trabzon'da oynanan ve maçın 52. dakikasında Trabzonspor forması giyen Jan Durica'nın o zaman formamızı terleten Traore'yi futbol'da hiçbir şekilde savunulacak, izahı olmayacak şekilde müdahale ile sakatlaması ve maç sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise hala hafızalarımızdadır.
Kaptanımız Ömer Ali Şahiner'e haksız şekilde yapılan bu linç girişimlerine karşı desteğimiz geçmişte olduğu gibi bugünde yarında devam edecektir. Konyamızın gururu Kaptanımız Ömer Ali Şahiner'i her ne olursa olsun hiç kimseye YEDİRMEYECEĞİZ!. #YanındayızÖmerAliŞahiner

İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bir kaçı:

all.jpg

ali.jpgalii.jpgaliiii.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.