Sloven sağ bek Skubic 254. maçında Konyaspor'a gözyaşlarıyla veda etti

Sloven sağ bek Skubic 254. maçında Konyaspor'a gözyaşlarıyla veda etti

İttifak Holding Konyaspor'un Sloven sağ beki Nejc Skubic, yeşil-beyazlı forma altında 254. ve son maçına çıktı. Kulüp Başkanı Özgökçen'in plaket ve forma hediye ettiği Skubic, maçın ardından son kez taraftarı selamlarken gözyaşlarına boğuldu

Süper Lig'in 37. haftasında Konyaspor, sahasında Hatayspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlı formayla son kez taraftarı önüne çıkan Nejc Skubic gözyaşlarına boğuldu. 7 sezondur Konyaspor'da oynayan ve kulüp tarihinde en fazla forma giyen yabancı futbolcu olan Sloven oyuncuya takım arkadaşları moral verdi.

İttifak Holding Konyaspor'un profesyonel futbol hayatını bırakma kararı alan başarılı oyuncusu Nejc Skubic, yeşil-beyazlı forma altında 254. ve son maçına çıktı. Konyaspor Kulübü, Sloven sağ beke 254. maçı için özel plaket ve forma verdi.

Konyaspor'da Nejc Skubic, yeşil-beyazlı forma altında 254. maçına çıkıyor. Hatayspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen deneyimli futbolcu, karşılaşma öncesinde kendisi için hazırlanan plaket ve formayı kulüp başkanı Fatih Özgökçen'den aldı.

Bugüne kadar Konyaspor formasıyla 215'i lig maçı olmak üzere 253 karşılaşmada oynayan ve 19 gol atıp 30 asist yapan 32 yaşındaki futbolcu için kulüp tarafından özel olarak hazırlanan video, stadyumda bulunan ekranlarda oynatıldı.

7 sezondur Konyaspor forması giyen Nejc Skubic, Hatay maçında son kez taraftarının önüne geçti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte duygusal anlar yaşayan futbolcu, yere çökerek gözyaşlarına boğuldu. Takım arkadaşlarının moral verdiği Skubic, Konyasporlu futbolcular tarafından havaya atıldı.

Konyaspor formasıyla 215'i lig maçı olmak üzere 254 karşılaşmada oynayan ve 19 gol atıp 30 asist yapan 32 yaşındaki Nejc Skubic, kulübün en fazla forma giyen yabancı futbolcusu olarak tarihe geçti.

Konyaspor'dan Sloven sağ bek Skubic'e 254. maçı için özel plaket ve forma

Konyaspor'dan Sloven sağ bek Skubic'e 254. maçı için özel plaket ve forma

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.