Konyaspor’dan kritik maç öncesi tüm takımlara 'oynayın' çağrısı

Konyaspor’dan kritik maç öncesi tüm takımlara 'oynayın' çağrısı

Süper Lig’in 38. Haftasında Tümosan Konyaspor – Galatasaray Maçı Öncesi Kenetlenme Çağrısı

Konyaspor Kulübü, Süper Lig’in son haftasında sezonun en kritik maçına çıkmaya hazırlanıyor. Konyaspor, ligde kalma mücadelesinde Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için şehir olarak kenetlenmiş durumda.

Konyaspor’dan Kritik Maç Öncesi Kenetlenme Çağrısı

Konyaspor, Süper Lig’in son haftasında kader maçına çıkacak. Kulüp, ekonomik ve manevi anlamda büyük uğraşlar vererek bu noktaya geldi. Konyaspor yetkilileri, Pazar günü oynanacak Galatasaray maçına tüm şehrin kenetlenerek hazırlandığını belirtti. Futbolcuların sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceğinin altı çizildi.

Kulüp, sosyal ve görsel medyada yapılan olumsuz yorumları da üzüntüyle takip ettiğini dile getirdi. Şampiyonluk yarışına bakılmaksızın her maçın önemine vurgu yapılarak, Konyaspor’un sahada gereken cevabı vereceği belirtildi.

Tüm Takımlar Mücadele Etmeli

Konyaspor Kulübü, Süper Lig’in son haftasının sadece kendi takımları üzerinden yorumlanmasını eleştiriyor. Ligde kalma mücadelesinin diğer maçlarda da sürdüğünü hatırlatarak, tüm takımların aynı hassasiyetle sahaya çıkması gerektiğini vurguluyor. Tatil modunda veya rehavetle çıkılacak maçların şehir takımlarının kaderiyle oynayacağına dikkat çekiliyor.

Süper Lig’in 38. Haftasında Önemli Maçlar

Konyaspor Kulübü, son hafta maçlarının önemine değinerek şu programı hatırlattı:

  • Tümosan Konyaspor – Galatasaray
  • Trabzonspor – MKE Ankaragücü
  • Pendikspor – Gaziantep FK
  • Atakaş Hatayspor – Çaykur Rizespor

Büyük Konyaspor Taraftarına Çağrı

Konyaspor taraftarlarına seslenen kulüp, yağmur çamur demeden her zaman takımlarının yanında olduklarını vurguladı. Son düzlükte taraftarın desteğinin daha yüksek sesle devam etmesi gerektiği belirtildi. "Kenetlen Başka Konyaspor Yok!" sloganıyla taraftara çağrı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.