Konyaspor'dan Hatay için 'fidan' kampanyasına destek

Konyaspor'dan Hatay için 'fidan' kampanyasına destek

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Süper Lig kulüpleri arasında yangında ormanları zarar gören Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için başlatılan 'Hatay için el ele!' kampanyasına destek verdi.

Süper Lig kulüpleri, yangında ormanları zarar gören Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için başlatılan "Hatay için el ele!" kampanyasına büyük destek verdi.

İttifak Holding Konyaspor Kulübü resmi Twitter hesabından, "Kulübümüz Hatay’daki yangınlarda yok olan ormanlarımız için başlatılan kampanyaya yarın sabah ilgili vakfın hesabına 19 bin 220 TL’lik fidan bağışı yaparak katılacaktır" açıklaması yapıldı.

Kulüpler, sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya kapsamında birbirine meydan okuyarak fidan bağışında bulundu.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 2 bin 14 adet tohum topu, Gaziantep FK 2 bin 727, Çaykur Rizespor bin 953, MKE Ankaragücü bin 910, Büyükşehir Belediye Erzurumspor bin 968, Göztepe bin 925, Demir Grup Sivasspor ise bin 967 fidan bağışı yaptı.

Konyaspor Kulübünün 19 bin 220 liralık fidan bağışlanacağını açıkladığı kampanyaya Kayserispor, bin 966 fidanla katıldı. Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor kulüpleri de kampanyaya bin 986'şar fidan bağışı gerçekleştirdi.

kssss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.