Konyaspor'da yeni gelişme! Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic vedalaştı

Konyaspor'da yeni gelişme! Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic vedalaştı

Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. Sırp teknik adam bu sabah son antrenmana çıkarak oyuncularla vedalaştı

TÜMOSAN Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdığını duyurdu. Sırp teknik adam, bu sabah yapılan antrenmanda oyuncular ile vedalaştı.

KONYASPOR'DAN ALEKSANDAR STANOJEVİC PAYLAŞIMI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da istenilen sonuçların gelmemesi üzerine Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. Kulübün sosyal medya hesabından “Teşekkürler Aleksandar Stanojevic” notuyla yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Tarafların sözleşme feshi konusunda mutabakata vardığı öğrenilirken, Aleksandar Stanojevic bu sabahki antrenmanda oyuncularla vedalaştı. Stanojevic yönetimindeki Konyaspor, son olarak evinde Pendikspor'a karşı ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup olmuştu.

STANOJEVİC'İN KONYASPOR KARNESİ

Teknik Direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasının hemen ardından 2023 yılının Ocak ayında göreve başlayan Aleksandar Stanojevic, yeşil-beyazlılarla çıktığı 26 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.