Konyaspor'da Traore harekatı

Konyaspor'da Traore harekatı

Abdou Razack Traore, Atiker Konyaspor'a mı geri dönüyor? Atiker Konyaspor'un transferde Abdou Razack Traore'yu gündemine aldığı öğrenildi.

Abdou Razack Traore, Atiker Konyaspor'a mı geri dönüyor? Yeşil- beyazlıların önceki sezon kiralık olarak forma giyen ve takıma sağladığı katkıyla taraftarların da gönlünü kazanan Traore'yi gündemine aldığı öğrenildi.

BONSERVİSİNİN ELİNDE OLMASI BÜYÜK AVANTAJ

Traore'yi Atiker Konyaspor'a yakın kılan en önemli neden bonservisinin elinde olması. Fildişili doğumlu Burkina Faso uyruklu oyuncunun Karabükspor'la olan sözleşmesi bitti. Traore'nin Türkiye ligini ve daha önce beraber ter döktüğü kadro iskeletini koruyan Konyasporlu oyuncuları yakından tanıyor olması da bir başka avantaj. Yeşil- beyazlı yönetimin ücret konusunda anlaşması ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın da onay vermesi halinde halinde  Traore için ikinci kez Konyaspor forması giyebileceği belirtiliyor. Traore'nin Göztepe ve bir kaç Süper Lig ekibinin de gündeminde olduğu öğrenildi.

29 yaşındaki Traore geçtiğimiz sezon Karabükspor'la 7 gol 1 asistlik performans sergiledi. Traore Burkina Faso milli takımında 29 maçta forma giydi. Traore son olarak geçtiğimiz hafta Burkina Faso'nun Afrika Uluslar Kupası elemlerinde, Angola'yı 3-1 yendiği maçta 90 dakika forma giydi.

 

Etiketler :