Konyaspor'da tam anlamıyla sessizlik! Kongre sonrası transferler bekleniyor

Konyaspor'da tam anlamıyla sessizlik! Kongre sonrası transferler bekleniyor

Süper Lig'de topladığı 50 puanla orta sıralarda yer alan Konyaspor'da her bakımdan sessizlik sürüyor. Gözler kongrede gibi görünüyor.

2020-2021 sezonunda inişli çıkışlı bir grafik sergilemesine ve oynadığı futbolla büyük eleştiriler almasına rağmen ligi 50 puanla 11. sırada tamamlayan Konyaspor'da sözleşmesi sona ermeyen bazı oyuncuları Teknik Direktör İlhan Palut'un istemediği öğrenilirken Volkan Fındıklı'dan da kendine takım bulması istendiği öğrenildi.

Sezon boyunca toplam 8 dakika forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun sakatlığı sezon boyunca geçmeyince Teknik Direktör İlhan Palut'un da Fındıklı hakkında karar veremediği ve sezon başındaki kampta nihai kararı vereceği gelen bilgiler arasında.

Gözler ise 5 Haziran günü yapılacak kongrede. Şu ana kadar yalnızca tek adayın çıktığı Konyaspor'da Fatih Özgökçen'e rakip çıkıp çıkmayacağı da gizemini koruyan konular arasında.

Transfer cephesinde de kongre öncesi herhangi bir hareket bulunmuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.