Konyaspor'da sorun kadroda değil mi? İlk onbirler açıklandı

Konyaspor'da sorun kadroda değil mi? İlk onbirler açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bu akşam oynanacak olan Konyaspor-Beşiktaş maçı ile son bulacak. Yarı finale şu ana kadar iki takım yükseldi. Bu akşam oynanacak son maçla yarı finalistler belli olacak.

Süper Lig'de 24. hafta maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde ev sahibi Beşiktaş 70 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadelede futbol otoritelerinin büyük beğenisini kazanmış Rosier'in attığı golle 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Bu kez Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesinde kazanan takım adını yarı finale yazdıracak ve Başakşehir'le eşleşecek.

Son haftalarda kötü günler geçiren Konyaspor ise kötü futboluyla taraftarlarının yüzünü güldüremiyor. Teknik Direktör İlhan Palut'la çıkış arayan yeşil beyazlılar Beşiktaş'ı elemek istiyor.

İLK 11'LER

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, A.Kerim, Guilherme, Amir, Musa, Milosevic, Shengelia, Jesse Sekidika, Cikalleshi

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Montero, N'Sakala, Necip Uysal, Atiba, Ajdin Hasic, Oğuzhan, N'Koudou, Cenk Tosun

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.