Konyaspor'da otobüs uyarısı işe yaramadı!

Konyaspor'da otobüs uyarısı işe yaramadı!

Yönetim tarafından Sivas’a uyarı amaçlı otobüsle gönderilen Konyaspor’un Sivasspor maçında ortaya konulan kötü futbol, “Bu oyuna otobüs de fazla” dedirtti

Konyaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar giderek eleştirileri de beraberinde getirdi. 2. Lig ekibi Eyüpspor karşısında alınan yenilgi sonrası kupaya havlu atan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Aykut Kocaman, bu bedeli ya futbolcular ya da hoca ödemelişeklinde açıklamalar yapmıştı. Kocaman’ın  bu denli dozajı yüksek ilk kez yaptığı  açıklamalar sonrası çıkılan maçta Gençlerbirliği karşısında alınan beraberlik kötü gidişe tuz biber ekti.

SİVAS’A OTOBÜSLE GÖNDERİLDİ

Yönetim, futbolculara mesaj vermek adına Sivas gibi zor bir deplasmana takımı uçakla değil de otobüsle gönderdi. Sivas deplasmanında 2-0 yenilgiyle dönen Konyaspor’da sergilenen futbol tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı.

17 ŞUTA KARŞILIK 2 ŞUT

Rakibi karşısında maç boyunca nerdeyse tek organize atak yapamayan yeşil-beyazlılar, 90 dakikada 1’i isabetli 2 şut çekebilirken kalesinde 10’u isabetli 17 şut gördü. Bu şutlardan 2’si mağlubiyet olarak tabelaya yansıdı.

31 ORTA’YA KARŞILIK 2 ORTA

Sivasspor karşılaşmada 6’sı isabetli tam 31 orta yaparken Konyaspor, sadece isabetsiz 2 orta yapabildi. Sivasspor’un 8 kornerine karşın 1 kornerle maçı tamamlayan Konyaspor’un sergilediği futbol sonrası eleştirilerin dozu arttı. Sosyal medyada, “Takım Sivas’a otobüsle gönderilmiş. Bu oyuna otobüs de fazla. Bundan sonra at arabasıyla göndersinler” şeklinde ironik tepkiler geldi.

ALİ KOÇ CEZALANDIRMIŞTI

Geçtiğimiz sezon  deplamanda Akhisarspor'a yenildiği maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  İzmir üzerinden uçakla gelinen kentten futbolcuları takım otobüsüyle İstanbul'a göndererek dikkat çekmişti. Koç futbolcuların iznini de iptal etmişti.

Etiketler :