Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul heyecanı!

Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul heyecanı!

Konyaspor’da olağanüstü kongre heyecanı yaşanıyor. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı kongrede başkan adaylığı için adı geçen tek isim Fatih Özgökçen..

Konyaspor’da, yeni başkan belli oluyor. Konyaspor Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Olağanüstü Genel Kurul’da sadece Fatih Özgökçen liste sundu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı Genel Kurulun açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay "Şehirdeki herkese bir çağrıda bulunuyorum. Herkesin bu takıma destek olması gerekir. Kimi bir tişört ya da ceket alarak destek olabilir. Bir sanayici reklam vererek destek olabilir. Ama herkesin bu takıma destek olması gerekir. Burada herkesin inanması gereken şey, 2 milyon 200 Konyalı var. Herkesin şehrimizin en büyük markasına destek çıkması gerekiyor. Hilmi Kulluk başkanımıza ve yönetimine şehrimiz adına teşekkür ediyor, yeni görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ise, başkan adayımız Fatih Özgökçen’e başarılar dileyerek, genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti. Kulluk, "Görev süremiz boyunca Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, ilçe belediye başkanlarımıza, teknik heyet, sporcu ve Konyaspor sevdalılarına teşekkür ediyor, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Konyaspor'un tek Başkan Adayı Fatih Özgökçen’in, Divan Kuruluna sunduğu yönetim listesi ise şu şekilde:

YÖNETİM KURULU ASİL:

Fatih Özgökçen, Ali Camgöz, Burak Dağlı, Fatih Korkmaz, Gökhan Çelik, Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Kazım Küçükçöğen, Mehmet Akcan, Mehmet Orhan, Muammer Akın, Muhammed Zahir Renklibay, Nuh Kaygısız, Osman Dağ, Osman Öztürk, Osman Serper, Ömer Demirhan, Sami Pirinç, Serhat Güler, Sertaç Tuza, Süleyman Oğuz, Targun Polat, Yunus Ceylan

DİSİPLİN KURULU ASİL:

Mehmet Ali Atiker, Mehmet Sefa Camcı, Recep Çığa

DENETLEME KURULU ASİL:

Ahmet İskender, Ali Doğar, Eyyüp Kalaycı

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Ahmet Şanlı, Ali Çiftçi, Arif Bağcı, Bekir Akdemir, Cihan Devecioğlu, Faruk Bezirci, Hamdi Parmak, İbrahim Sarıçiçek, İbrahim Ünver, İrfan Doğan, Kerem Öten, Mehmet Can Çelik, Mehmet Kamanlı, Mevlüt Şimşek, Muzaffer Akyüz, Muzaffer Altuntaş, Remzi Mert Selek, Selman Orhan, Serkan Abaz, Tayfik Koç, Yasin Maşalı, Yavuz Altuntaş, Yüksel Sinangil

DİSİPLİN KURULU YEDEK:

Ahmet Dikici, Ali Hızlı, Osman Selvi

DENETLEME KURULU YEDEK:

Ali Uğurlu, Hakkı Abka, Murat Emin Bakırhan

kspor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.