Konyaspor'da İlhan Palut Kravets'in üstünü çizdi olanlar oldu Eşi devreye girdi

Konyaspor'da İlhan Palut Kravets'in üstünü çizdi olanlar oldu Eşi devreye girdi

Galatasaray'ın Süper Lig'de 9. haftadaki rakibi Konyaspor'da kadroya alınmayan Artem Kravets'in eşi Anna Kravets sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Kravets'in eşi taraftarlarla tartıştı.

Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi, Konyaspor kadrosuna alınmayan golcü Artem Kravets'in eşi Anna Kravets, İlhan Palut'un kararına tepki gösterdi.

Taraftarların kötü yorumlarına tek tek cevap veren ve 'orta parmak'lı emojiler gönderen Anna Kravets, bunun ardından bir açıklama yaparak eşinin kadroya alınmamasına ve kendisine gelen hakaret dolu yorumlara tepki gösterdi.

Anna Kravets gelen yorumlara kızarak "Türk taraftarlar, bu sözlerim size. Ağzınızı kontrol edemiyorsunuz. Kaba ve çok konuşuyorsunuz. Eğer sizin bana saygınız yoksa ben de bir kadın olmama rağmen size aynı şekilde cevap verebilirim. Sessiz kalmaktan yoruldum" dedi.

"EN TECRÜBELİ FUTBOLCUNUN OLMADAN..."

Ünlü futbolcunun eşi açıklamasının devamında ise "Her zaman Artem'in yanında olacağım, haksızlığa karşı asla sessiz kalmayacağım. Eşim profesyonel bir futbolcu ve sahada her zaman en iyiyi vermek için hazır. Bunu daha önce defalarca kanıtladı. Artem'in neden kadroda olmadığıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Teknik ekip sağ olsun... En tecrübeli futbolcunuz olmadan Galatasaray deplasmanına gidiyorsunuz. Kaybetmeyi mi istiyorsunuz? Ben istemiyorum. Hocanın akıllı kararlar almasını istiyorum. Eğer böyle yapıyorlarsa takım için en iyiyi istemiyorlar demektir. Bu riski almalarına sinirleniyorum" diyerek isyan etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.