Konyaspor'da Enis sayısı 2'ye çıkıyor! 3 yıllık anlaşma
Konyaspor, Hull City forması giyen 24 yaşındaki forvet Enis Destan ile 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Genç golcü, 1 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönüyor.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, forvet bölgesi için önemli bir hamle yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, İngiltere Championship takımlarından Hull City forması giyen Enis Destan ile anlaşmaya vardı.
24 yaşındaki futbolcunun bugün akşam saatlerinde Konya’ya geldiği öğrenildi. Transfer sürecinin tamamlanmasının ardından Enis Destan’ın Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Enis Destan 1 yıl sonra Süper Lig’e dönüyor
Futbola Altınordu altyapısında başlayan ve ardından Trabzonspor forması giyen Enis Destan, geçtiğimiz dönemde İngiltere’nin yolunu tuttu.
Trabzonspor, genç forveti Hull City’ye gönderirken sözleşmeye oyuncunun sonraki satışından elde edilecek gelirin yüzde 50’sinin Trabzonspor’a aktarılmasını öngören bir madde koymuştu.
Konyaspor’un transferiyle birlikte Enis Destan, İngiltere macerasının ardından 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’de forma giymeye hazırlanıyor.
Konyaspor’un ödeyeceği bonservis belli değil
Transferin dikkat çeken detaylarından biri ise Enis Destan için ödenecek bonservis bedeli oldu.
Konyaspor ile Hull City arasındaki anlaşmanın mali detayları henüz netleşmezken, yeşil-beyazlıların genç forvet için ne kadar ödeme yapacağı şu an için bilinmiyor.
Enis Destan’ın resmi sözleşmeye imza atmasının ardından transferin mali detaylarının da netleşmesi bekleniyor.
Konyaspor’da Enis Destan heyecanı
Konyaspor, Enis Destan transferiyle hücum hattını genç ve Süper Lig tecrübesi bulunan bir isimle güçlendirmeyi hedefliyor. 24 yaşındaki forvetin Konya’ya gelmesiyle birlikte gözler artık resmi imza sürecine çevrildi.