Konyaspor'da Cenk Ahmet harekatı!

Konyaspor'da Cenk Ahmet harekatı!

Yeşil-beyazlılar, Djalma Campos defterinin büyük ölçüde kapanmasıyla Cenk Ahmet’i renklerine bağlamak için harekete geçti

Torku Konyaspor, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor’da oynayan Cenk Ahmet Alkılıç’ı transfer etmek için harekete geçti. Transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Porto’nun istediği yüksek bonservis ücreti nedeniyle Djalma Campos defterinin de büyük ölçüde kapanmasıyla sağ kanada takviye için harekete geçti. Temsilcimiz, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Çaykur Rizespor’da forma giyen devre arasında Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın da onayıyla, Cenk Ahmet’le görüşen yeşil-beyazlı yöneticiler, yeni sezonda kadrolarına görmek istediklerini oyuncuya iletti ve teklif sundu. Teklife ilk etapta sıcak baktığı öğrenilen ve düşünmek için süre istediği öğrenilen Cenk Ahmet’in sözleşmesi normalde bu yıl bitecekken, Çaykur Rizespor'un 1 yıllık dönem harici  sözleşme yaptığı öğrenildi. Yeşil-beyazlıların Cenk Ahmet'in kulübü Çaykur Rizespor'la anlaşması gerekiyor.

CENK AHMET KİMDİR?

9 Aralık 1987 Karşıyaka doğumlu olan Cenk Ahmet, futbola Galatasaray’da başladı. Önce Beykozspor’a sonra Beylerbeyispor’a transfer oldu. Profesyonel futbol hayatına da 2006 yılında bu kulüpte adım atan Cenk Ahmet, daha sonra Altay’a transfer oldu. 2011'de Çaykur Rizespor’a transfer olan Cenk Ahmet, geçtiğimiz sezonun ikinci,Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giydi. 177 boyunda 70 kg ağırlığındaki oyuncu, profesyonel liglerde toplam 29 gol kaydetti. Cenk Ahmet 4 kez de A-2 Milli takım forması giydi. Cenk Ahmet geçtiğimiz sezon 538 dakikası Ç. Rizespor’da olmak üzere toplam 30 maçta 1978 dakika süre aldı.

Etiketler :