Konyaspor'da "Aykut" havası

Konyaspor'da "Aykut" havası

Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte Konyaspor’da hem takımda hem tribünlerde hava değişti. Yeşil-beyazlılar Kocaman yönetiminde 2 maçta 4 puan topladı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Atiker Konyaspor'da Aykut Kocaman’ın takımın başına gelişiyle birlikte değişen olumlu atmosfer dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılarla tarihi başarılara imza atan Kocaman’ın 3. kez Konyaspor’un başına gelişinin olumlu yansıması takım ve camia üzerindeki 2 haftada kendini gösterdi.

TAKIMA ÖZGÜVEN GELDİ

Aykut Kocaman’la birlikte takıma gelen özgüven daha Galatasaray maçında kendini gösterdi. Kocaman felsefesine alışık olan yeşil-beyazlılar, adeta imkansız denilenin gerçekleştirildiği geçmişteki başarıları hatırladı ve futbolcularda özgüven anlamındaki büyük değişim kendini hissettirdi.

TARAFTAR HAVAYA GİRDİ

Aykut Kocaman’ın gelişi sadece takım üzerinde değil tribünlerde de kendini gösterdi. Aykut Kocaman uzun bir aradan sonra çıktığı Konya Büyükşehir Stadyumu’na sevgi gösterileriyle karşılandı. Yeşil-beyazlı taraftarların maç boyunca coşkusu önceki haftalara göre üst seviyeye çıktığı dikkatlerden kaçmadı. 

Önceki ve Sonraki Haberler