Konyaspor yönetimi, "İstenmeyen hakem" ilan etti, MHK yine atadı

Konyaspor yönetimi, "İstenmeyen hakem" ilan etti, MHK yine atadı

FIFA kokartlı Mete Kalkavan bu sezon Atiker Konyaspor’un 2. kez bir maçını yönetecek. Kalkavan, Trabzonspor'la oynanan maçta net ofsaytı vermemiş ve yeşil-beyazlı yönetim tarafından "istenmeyen hakem" ilan edilmişti

TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK), 1 Nisan Pazar günü oynanacak Osmanlıspor-Atiker Konyaspor maçına Mete Kalkavan’ı atadı.

NET OFSAYTI VERMEMİŞTİ!

FIFA kokartlı Mete Kalkavan bu sezon Atiker Konyaspor’un 2. kez bir maçını yönetecek. Mete Kalkavan ligin 18. haftasında Atiker Konyaspor’la Trabzonspor arasında Konya'da oynanan ve 2-2 biten maçı yönetmişti. Kalkavan o maçta Burak Yılmaz’ın attığı 2. goldeki net ofsaytı görmemiş ve yeşil-beyazlı camianın büyük tepkisini çekmişti. Maça saha içinde yaşanan gerginlikler damga vurmuştu.

net-ofsayti.jpg

KORKAKSINIZ DEDİĞİ İÇİN ALİ ÇAMDALI'NI ATMIŞTI

Mete Kalkavan 2016-2017 sezonunun 17.haftasında oynanan Konyaspor -Galatasaray maçında da Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı'ya ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı. Ali Çamdalı maçtan sonra yaptığı açıklamada, Kalkavan'a Galatasaraylı oyuncuların küfür ettiğini ancak onlara kart göstermediğini, kendisini bu yüzden ‘Korkaksınız' dediğini ve oyundan atıldığını söylemişti. Maçın ardından yaşanan olay uzun süre konuşulmuştu.

KONYASPOR’DAN 'KALKAVAN’I İSTEMİYORUZ' AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Trabzonspor maçı sonrası Konyaspor yönetiminden Mete Kalkavan'a için “Teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarımızın emeklerini bu kadar basit ve ucuz kararlarla heba edilmesini istemiyoruz. Ofsayttan yediğimiz ve kaybettiğimiz bu kaçıncı maç. Mete Kalkavan’ın artık karşılaşmalarımızda düdük çalmasını istemiyoruz. Onun ve yardımcılarının verdiği kararlar yüzünden hem saha içi hem saha dışı karışıyor” açıklaması gelmişti.

mete-kalkavan-(2).jpg

mete-kalkavan-(1).jpg

20180121_2_28228529_30004390.jpg

Etiketler :