Konyaspor ve Eskişehirspor’dan ‘Hello Brother’ TIKLA&İZLE

Konyaspor ve Eskişehirspor’dan ‘Hello Brother’ TIKLA&İZLE

Konyasporlu ve Eskişehirsporlu futbolcular, Yeni Zelanda katliamının ilk şehidi Davud Nabi'nin son sözü olan "Hello Brother" (Selam kardeşim) ifadesini kullandı.

 

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 15 Mart'ta Cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında,  Nur Camii'nin kapısında gördüğü silahlı kişiyi güler yüzüyle karşılayarak 'Hello Brother' diyen, fakat merhabasına kurşunla yanıt alarak şehit olan  71 yaşındaki Davud Nabi için başlatılan #HelloBrother etiket kampanyası, milyonlarca kişiye ulaştı. Kampanyaya Türkiye’den bir çok futbol kulübü de dahil oldu. Konyasporlu ve Eskişehirsporlu futbolcular da kampanyaya destek verdi. Konya’da hazırlık maçında karşı karşıya gelen kardeş iki takımın oyuncuları saldırıda ilk şehit olan Davud Nabi'nin son sözü olan "Hello Brother" (Selam kardeşim) ifadesini kullandı.

HELLO BROTHER

Videoda Konyasporlu futbolculardan; Paolo Hurtado, Adis Jahovic ve oğlu Lejc Jahovic, Marko Jevtovic, Uğur Demirok, Konyasporlu Basketbolculardan Jackie Carmichael ve Murat Kozan ile kulüp görevlileri, Eskişehirsporlu futbolculardan Emre Güral, Hakan Aslantaş  "Hello Brother"  mesajı verdi.

 

Etiketler :