Konyaspor transferi kız arkadaşa takıldı! Türkiye'ye dönmek istemiyormuş

Konyaspor transferi kız arkadaşa takıldı! Türkiye'ye dönmek istemiyormuş

Sezonun ikinci transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Konyaspor'da ilk olumsuz yanıt geldi. Caleb Ekuban'ın kız arkadaşı Türkiye'ye onay vermedi.

Süper Lig'de fırtına gibi esen ve 22 hafta sonunda ikinci sıradaki yerini koruyan Konyaspor'da yönetim kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sezonun ikinci transfer döneminde İtalya'nın Genoa ekibinde forma giyen ve daha önce Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban'a teklif gönderen Konyaspor, bu transferden olumsuz yanıt aldı.

KIZ ARKADAŞI İSTEMEMİŞ

Konyaspor yönetiminin Ganalı 27 yaşındaki oyuncu ve Genoa yönetimini ikna ettiği ancak Ekuban'ın kız arkadaşının tekrar Türkiye'ye dönmek istememesi transferin olumsuz sonuçlanmasına neden oldu.

EFECAN KARACA SESLERİ

Alanyaspor'da iyi bir grafik sergileyen Efecan Karaca transferiyle ilgili de yeni gelişmeler yaşandı. Sezon başında adı Trabzonspor'la da anılan Efecan'ın takımı Alanyaspor'un tecrübeli ismi bırakmak istemediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.