Konyaspor transfere hızlı başladı

Konyaspor transfere hızlı başladı

İttifak Holding Konyaspor'da iç ve dış transferde 4 imza birden atıldı. İç transferde Alper Uludağ ve Eray Birniçan ile yeniden anlaşırken, Altınordu'dan Oğulcan Ülgün ve 1922 Konyaspor'dan Ekrem Kayılıbal'a sözleşme imzaladı

İttifak Holding Konyaspor iç transferde Alper Uludağ ve Eray Birniçan ile yeniden anlaşırken, Altınordu'dan Oğulcan Ülgün ve 1922 Konyaspor'dan Ekrem Kayılıbal'a sözleşme imzaladı.

Resim

Konyaspor'da iç ve dış transferde 4 imza birden atıldı. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen imza töreninde, Alper Uludağ, Eray Birniçan, Ekrem Kayılıbal ve Oğulcan Ülgün kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı. Alper Uludağ ile 1, Eray Birniçan'la 1, Ekrem Kayılıbal'la 2 ve Oğulcan Ülgün ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

Resim

1922 Konyaspor'dan transfer edilen 21 yaşındaki Ekrem Kayılıbal, sağ kanat ve forvet mevkiinde forma terletecek. Altınordu'dan transfer Oğulcan Ülgün ise orta saha ve ön liberoda görev yapacak.

Resim

Geçen sezon Altınordu'da 28 maça çıkan ve 2 gol 1 asistle oynayan 23 yaşındaki milli futbolcu Ülgün takımda 35, Ekrem Kayılıbal 99, Eray Birniçan 34 ve Alper Uludağ ise 25 numaralı formaları giyecek.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.