Konyaspor Teknik Sorumlusu Parlatan: Çok önemli adım attık

Konyaspor Teknik Sorumlusu Parlatan: Çok önemli adım attık

Süper Lig'in 40. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, "Küme düşmemeyle ilgili çok önemli adım attık" dedi

Göztepe'yi yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Konyaspor'un teknik sorumlusu Ersan Parlatan, küme düşmemeyle ilgili çok önemli adım attıklarını dile getirdi.

Süper Lig'in 40. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, Göztepe gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

"Son deplasman karnemiz pozitif değildi" diyen Parlatan, "Uzun bir zaman sonra Göztepe galibiyeti oldu. Bu bizim için çok önemliydi. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Göztepe'ye fazla alan bırakmak istemedik, kazandığımız toplarla atak yapmaya çalıştık. Ancak bunu başaramadık. İkinci devre oyun kurgusunda farklılığa gittik. Biraz daha etkili olup daha çok gol girişimlerinde bulunduk. Penaltı pozisyonuyla birlikte maçı 1-0 götürebildik ve çok değerli bir galibiyet aldı. Küme düşmemeyle ilgili çok önemli adım attık. Camiamızda büyük bir sevinç var. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Kalan iki maçımızı en iyi şekilde bitirip sezonu tamamlayacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.