Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic'den Adana Demirspor mağlubiyeti yorumu: Hakem kararları normal değil

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 2-1’lik Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından çok büyük hayal kırıklığına uğradıklarını ifade ederek, maçtaki hakem kararlarının normal olmadığını söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 2-1’lik Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından çok büyük hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek, maçtaki hakem kararlarının normal olmadığını kaydetti.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında iç sahada Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aleksandar Stanojevic, “Her şeyden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğradık. Öncelikle neticenin gerçek olmadığını düşünüyorum. Maçın anahtar noktaları, inanılmaz derecede hakemlerin kararlarıyla belirlenen noktalardı. Bütün oyuncularım tüm 90 dakika boyunca gayet iyi bir oyun oynadı. 35'e yakın orta açabildik fakat ne yazık ki ağlarla buluşamadık. Yeterince tehlikeli değildik. Tabii ki iyi bir takım, iyi bir rakibimiz vardı. Geçişlerde hızlıydılar ve kontra ataklarda özellikle problemlerimiz vardı. Fakat kesinlikle anahtar noktalar ve penaltı çok ilginç bir noktaydı maçta” diye konuştu.

"BUGÜNKÜ GİBİ BİR HAKEM HATASI NORMAL OLARAK YORUMLANAMAZ”
Teknik Direktör Stanojevic, Türk hakemlerinin performansı hakkında sorulan soruya ise, “Bugünkü kararların tabii ki doğru olmadığını söyleyebilirim. Belki de kırmızı karttan sonra dengeyi ve telafiyi yakalamak maksadıyla olduğunu düşünebilirim. Şu anda hakem kararları spesifik olarak söyleyeceğim bir şey yok. Fakat kırmızı karttan sonra sanırım dengeyi yakalamak istediler. Hakemler hata yapabilirler. Fakat bugünkü gibi bir hata benim açımdan normal olarak yorumlanamaz” cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.