Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic Antalya maçı sonrası konuştu: Topun kontrolünü sağlayamadık

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, zor bir karşılaşma olduğunu ve topun kontrolünü sağlayamadıklarını ifade etti

Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, topun kontrolünü sağlayamadıklarını ve beraberliğin gerçek netice olduğunu belirtti.

Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Stanojevic, zor bir karşılaşma olduğunu ve son dakikalarda gol yediklerini kaydetti.

Takımının buna rağmen mücadeleyi bırakmadığını dile getiren Stanojevic, "Elimizden gelen her şeyi yaptık, her şeyimizi verdik. Oyun kontrolü ve top hakimiyetimiz iyi değildi ve risk teşkil edemedik. Antalyaspor'un top hakimiyeti daha iyiydi. Sonuçta beraberlik gerçek netice oldu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.