Konyaspor Teknik Direktörü Kartal: Bugün 4 gol birden yememiz biraz düşündürücü

Konyaspor Teknik Direktörü Kartal: Bugün 4 gol birden yememiz biraz düşündürücü

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "İstemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyet. Bugün 4 gol birden yememiz biraz düşündürücü. Bunu hafta içi irdeleyeceğiz. Gözden geçireceğiz. Bunların olmaması gerekiyor" dedi

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne 4-3 mağlup olan İH Konyaspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İH Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bugün buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Maça iyi başladık. Ama bir anda defans hattında bir anlaşmazlık üzerinden arkaya sürpriz bir oyuncu kaçırdığımız için bir gol yedik. Sonra telafi ettik. İki sefer öne geçtik zaten. Deplasmanda 3 gol atıp, rakibimizden 4 gol yedik. İstemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Buradan en az 1 puanla ayrılmak istiyorduk. Ama sonuçta bugüne kadar rakibe en az pozisyon veren 2-3 takımdan biriydik Türkiye Ligi'nde. Bugün 4 gol birden yememiz biraz düşündürücü. Bunu hafta içi irdeleyeceğiz. Gözden geçireceğiz. Bunların olmaması gerekiyor. Biz takım savunmasıyla öne çıkan bir takımdık. Rakiplere az pozisyon verirdik. Ama bugün deplasmanda 3 gol atıp 4 gol yiyorsak bunu oyuncularımızla çok iyi irdeleyip gözden geçireceğiz. Güzel bir maç oldu. Rakibimiz de iyi mücadele etti. Her iki takım da kazanabilirdi. Onları da tebrik ediyorum. Biz de bu maçtan ders çıkartıp önümüze bakacağız" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum