Konyaspor tekme tokat yedi Göztepe’yi yendi

Konyaspor tekme tokat yedi Göztepe’yi yendi

Süper Lig’in 12. Haftasında Göztepe’ye konuk olan Konyaspor rakibini ilk yarıda ve ikinci yarıda Cikalleshi’yle bulduğu gollerle mağlup etmeyi başardı. Alınan bu sonuçla yeşil beyazlılar haftayı 3. Sırada kapatmayı garantiledi.

Zorlu haftaların yaşandığı Süper Lig’de Konyaspor 12. Haftada Göztepe’ye konuk oldu. Kıran kırana mücadelenin kazananı Konyaspor oldu.

GÖZTEPE OYUNCULARI ÇOK SERT OYNADI

Yorgun ve gergin bir görüntü çizen ev sahibi Göztepe’nin futbolcuları maç boyunca hakemin müsamaha göstermesiyle oldukça sert bir futbol oynadı. Ligde son sıranın bir üstünde yer alan Göztepe’nin bu durumu mücadele boyunca stresli oynamasına yol açtı.

KONYASPOR’DA EKSİKLER VAR

Ligde iyi bir grafik çizen Konyaspor’da maçtan hemen önce defansın bel kemiği Abdülkerim Bardakçı sakatlanarak maç kadrosundan çıkarıldı. Ahmed Hassan’ın sakatlığı da sürdü ve Mısırlı oyuncunun takımdaki yerini alamadı.

SAKATLIKLAR YAŞANDI

Mücadelede sert bir oyun ortaya koyan Göztepe’de Arslanagic, 27. Dakikada Bytqi’ye oldukça sert bir faul yaptı. Topa değil direk Bytqi’nin dizine tekme atan Arslanagic, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Bu dakikada sakatlanan Bytqi, 37’de devam edemeyerek oyundan çıktı. Genç oyuncunun durumunun haftaiçinde açıklanması bekleniyor.

HAKLI KIRMIZI

Sert bir oyun oynayan Göztepe’de Yalçın Kayan, sportmenliğe aykırı bir şekilde Çekici’ye tabanıyla alakasız bir biçimde müdahalede bulundu. Pozisyona yakın olan hakem Yalçın’a direkt kırmızı kart gösterdi.

İlk yarı Cikalleshi’nin golüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI FARKLI BİR OYUN

10 kişi kalan Göztepe, ikinci yarıya daha hızlı başlamak istedi. Arka arkaya pozisyonlar bulan Göztepe, Konyaspor defansını ve kaleci Sehic’i geçemedi.

İkinci yarıda daha çok pozisyon bulan Konyaspor, rakibinin 10 kişi kalmasıyla daha rahat bir oyun ortaya koydu. Özellikle 70. Dakikadan itibaren rakip Göztepe sahada yoktu.

İKİNCİ GOL DE CİKA’DAN

Mücadelenin 72. Dakikasında hızlı çıkan Konyaspor’da Serdar’ın pasını alan Cikalleshi kaleci İrfancan’ı ikinci kere avladı ve takımına ikinci golü kazandırdı.

İRFAN DÜNYALARI KURTARDI

İyiden iyiye oyundan düşen Göztepe’de kaleci İrfancan 2 net pozisyonu önleyerek farkın da açılmasını önleyen isim oldu.

Mücadele Konyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

KONYASPOR 3’TE

Göztepe deplasmanından 3 puan çıkaran Konyaspor, aldığı galibiyetle haftayı 23 puanla 3. Sırada kapatmayı garantiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.